12 November, 2010

bleh transfer ke?


..upsr tidak memberangsangkan tapi tak perlah..rezki tak menyebelahi kita tahun ni..kita sama2 baiki kelemahan n tahun depan mungkin kejayaan akan jadi milik kita..who knows?anyway..congrats to those pupils who scored 5a's..and sekalung tahniah to all the teacher for all the hard work..

tahun depan..kalu aku still ada kat sini..Gb ada mentioned masa mesy kelmarin..kena ajar yr 6 gak..cikgu2 yang ngajar darjah 5 thn ni..secara automatik akan ngajar budak2 yang sama next year..macam2 respon yang diterima.ada yang sanggup n ada yang memberikan alasan yang munasabah,i guess..

ok..itu citer tahun depan..biarla dulu.applied tukar dah..n still hoping to be transfered..kawan2 rapat ada yang harap aku stay kat sini lagi..maaf la kawan2..i do love u all..tapi i have a life n i need to move on..rumah dah setahun dibiarkan tak berpenghuni.masa mula2 isi tukar,aku tak berharap sgt dapat tukar.tapi lately,rasa nak sgt2 tukar sekolah.banyak sebab n sudah kutimbang baik buruknya..nak jugak merasa duk sekolah lain..ubah angin..hehe..sekolah kat sana tah ok tah tidak..but that is the challenge that i'm willing to take..belum cuba belum tahu..harap jugak hidup kat sana bertambah ok..for me n for everyone else as
well..insyaAllah..

the front view of my house..with beloved family of mine..


1 comment:

MATAHARIKU said...

salam maz..semoga lebih ceria dan lebih bersemangat di tempat baru.

Related Posts with Thumbnails