03 May, 2009

Here they r..


Last week,like i mentioned in my previous post,my mother in law n adik2 hubby aku datang for a visit.sampai malam sabtu n spent 2 nites at our house.gi bawak jalan2 dekat2 ni jer..diaorg dah biasa datang K.Terengganu tapi first time datang dungun.On Saturday eve,gi pantai kemasik yang cantik dan damai itu..gi kejap jer coz dah lambat lepas gi kemasik,after that,singgah jap kat mesra mall.i bougt some stuff from popular,guardian n delicious donuts..yang macam dude makan tu..heheh!!mmg sedap..yummy!mak aku tu bukannya larat jalan lama2..so,lepas tu balik rumah..The next day,diaorang nak balik dah.hubby aku amik cuti but i didn't coz baru jer ambik cuti..Pukul 10.15,aku balik jap coz mmg diaorg plan balik masa tu.mak aku tu dah sebak n mula la nak nangis..mmg slalu gitu.kalu aku n hubby nak balik dungun dari kedah pun gitu gak..sebak sebab lambat lagi kalu nak jumper..aku pun sedih gak,,tapi buat cool jer la..heheh!!diaorg selamat sampai malam tu at 9.30pm..alhamdulillah...

syahmi n i..by the beach..


wow!what a nice view..


my hubby's siblings,syahmi n i..

em,,yummy!

nak balik dah..sedihnya..



2 comments:

ashie023 said...

argh.....donut donut donut...

tokder said...

donut..jun pyo..donut..jun pyo.

Related Posts with Thumbnails