24 April, 2010

splendid weekend!!


  • Lamanya tak keluar jalan2 coz cuaca yang panas n syahmi yang selalu batuk n selsema..Last week ajak hubby gi jalan2 ke Kuantan..as Syahmi was getting better.
  • Planning mmg nak bawak Syahmi tgk wayang n we headed to EC Mall.Nak lunch tapi takut tak sempat lak..So,beli tickets,popcorn n fish n chips 4 Syahmi..terus masuk.
  • Best jugak citer yang kitaorg tgk ni 'How to train ur dragon'.Aku bagi 4 bintang.Sejam pertama,Syahmi ok lagi..lepas tu mulala dia nak bangun jalan sana sini..dia dah boring.Dah tahu sgt perangai dia..mane leh lama2.Nasib baik org tak ramai.We sat in the middle row n kiri kanan mmg tak der org.Kitaorg bertiga jer..Yang oknya,he didn't make any noise..cuma tak duduk diam jer..tapi masih bleh dikawal lagi..Bukan niat nak ajar dia tgk wayang dari kecik..intention aku just nak spending time with family dgn tgk wayang..tak salah kan?Actually it was me yang dah lama nak tgk wayang..hehe!!
  • Habis jer tgk movie,perut lapar lak.so,dinner terus kat Chicken Rice Shop.Jalan2 window shopping after that.Singgah beli fav syahmi,Big Apple Donuts..n headed back.
  • Singgah solat n mandikan Syahmi.On the way balik,dia terus tido.It was a splendid weekend..indeed!!biler nak gi lagi ni..hehe!!



three of us!!



syahmi in action.excited sgt tgk bola besar tu!



4 comments:

Anonymous said...

Conversation makes one what he is..........................

Hanis MY said...

seronoknyaa..jln2 n tgk muvii..definitely a good way to spend wiken dgn family tersayang..hehe

Anonymous said...

how do u do?

Anonymous said...

文章很棒~感謝!!..................................................

Related Posts with Thumbnails