28 October, 2009

Birthday party!!



Last week on Sunday,oct18th,i threw a birthday party for hubby n Syahmi at my parents'.Since their birthday fall on the same month..so gabung jer.simple jer this year compared to previous year..just among the family.Ingat nak buat the next weekend tapi memandangkan angah ada..terus plan n terus on.My mama cooked some fried meehoon..n papa,adik,angah n hubby pakat2 bakar ayam...I helped mama in the kitchen.Petang start bakar n after maghrib kami start makan..AWESOME!!Later that nite,aku,hubby n syahmi headed to Dungun coz esoknya dah mula sekolah..It was simple tapi mmg best sambut dengan family..rasa disayangi n dihargai selalu..LUV U GUYS ALWIZ!!



Syahmi was excited to see the birthday cake..

dah pandai tiup lilin n dah paham birthday tu ape..


acara memotong kek..



acara suap menyuap kek..hehehe!!



during syahmi's 2nd birthday last year+makan2 hari raya.buat kat umah kami di Dungun n jemputan adalah dikalangan jiran2 tetangga..the best part was,aku ada buat party packs for the kids..juadahnya meehon goreng,kuzi ayam cicah roti n kuih2 raya la.tetamu khas semestinya family aku tapi kena tolong aku prepared everything..heheh!!COOL!!




Syahmi's 1st birthday at Kota Bharu.my parents buat open house for hari raya n aku pun tumpang sekali buat birthday syahmi.juadahnya lagi banyak..ada yang buat n ada yang beli..AWESOME!!(aku kurus lagi masa ni..huhuhu!!)




Related Posts with Thumbnails