15 May, 2009

The greatest men in my life!!


My life is surrounded by many men.,,heheh!!i mean my family.semua lelaki kecuali my mom n i.

my darling hubby n syahmi..

1st man-my hubby is wonderful in many ways,he is a good listener tapi aku jer la yang duk bercakap.hubby aku likes to express the way he loves me through his attitude..n aku jer duk cakap i love u sokmo..heheh!!he did help me with the housework,kadang2 masak jugak tau kalu aku penat or got things to do..appreciate all the love n things u did to me..Hope kita mmg meant for each other n spend our life time together..


2nd man-My papa is a strict man tapi penyanyang sangat..u have no idea how 'bengkeng' he was maser aku kecik2 dulu.selalu gak aku n angah kena rotan dengan hanger baju tu dulu,,hahah!!n satu lagi kalu ada buat salah,kena dendaduduk luar rumah n biasernya malam la.biler dah besar ni,baru aku tahu why he did all that n aku bangga sebab ada ayah as great as him..aku jugak sanjung segala pengorbanan papa aku sehingga aku berjaya menjadi aku yang sekarang..hehehh!!

they r my greatest papa n mama..

3rd man-angah,he is a very loving and patient man.ske budak2 n ske layan anak teruna aku tu.selalu call n sms me tanya khabar.he has been very helpful n he always see things positively.kdg 2 aku terasa gak dgn dia tapi itu jarang3 berlaku.kalu aku mintak opinion,dia ,mesti bagi opinion yang best2 n positif..heheh!!hope dia akan habis belajar n pass with flying colours,have a good job n lead a good life..

4th man- adik,macam mamak skit coz hidungnya macam Mahathir,kata dia la.panas baran jugak kadang2 tapi cepat sejuk n sometimes membebel cam mak nenek(jangan marah yer?)tapi hati mmg super baik!mmg a car freak n kat umah selalu tolong papa aku taking care of the birds n fish yang dibela papa aku.heheh!!bangga gak coz dia antara yang paling pandai among aku n angah..banyak score A lebih dari aku n angah..(kembangla hidung dia kalu baca entry ni..heheh!!)sama gak wish-hope dia akan habis belajar n pass with flying colours,have a good job n lead a good life..

aku n mukhriz diapit angah (left) n adik (right)

5th man-this young man mmg favourite aku skang ni,my heart n soul..Dialah penawar n selalu buat aku ceria n happy..n dia jugak la buat aku pening kepala n susah nak handle kadang2 tu..tapi skang ni kalu mintak tolong amik n buat per2,mesti dia buat.makan mmg kurang tapi kalu ajar aper2,senang jugakla dia ingat aper aku ajar..satu jer aku harap dengan anak aku ni..be a good muslim boy,dengar kata ibu n ayah n hopefully membesar menjadi orang yang berilmu n lead a wonderful life n moga kita semua satu family diberkati olehNya..InsyaAllah..

recent picture of charming Syahmi..

p/s:do wait for the next special post juz untuk my loving mama..

3 comments:

tokder said...

SYAHMI SUKE SENYUM..MANIS JER.

ashie023 said...

ey ar..syahmi senyum mesti cute..hehhee...

fatmasha said...

gambar papanya kurang bikin byk2 he..he.he

Related Posts with Thumbnails