24 May, 2009

Good Luck!!


Midyear exam @ OTI 2 has started last week on Wed,May20th n will be ended this week on Tuesday,May26th.All the pupils of SKRKBB1 are doing their best for this exam...esp yr 6 pupils.By the way,all the best for all of them.Harap2 result ok,esp english:) n bertambah bilangan murid2 dapat 5A..InsyaAllah.And as for the teachers,this is the time we can sit back n relax..heheh!!Tapi tak lama bleh relax,coz banyaknya kertas peksa that we need to mark..huhuhu!!Aku dah kena start mark the papers coz kalu tak,mmg cuti pun tak macam cuti la kan??Selamat menanda kertas peksa kepada semua cikgu2!!



murid2 6Bestari sedang tekun menjawab soalan..

2 comments:

ashie023 said...

peksa ni tunda dari minggu lepas erk??sebab kes tunda tu, ketah soklan lambat cetak..pahtu menteri dah tau pasal ni, JPN pong turun PKG tanya sebab apa lambat..kitorg mana ar tau, dah surat lambat di bagi, lambat ar dicetak..aish!!JPN turun PKG mg lepas..tu yang dier tanya segala tuh..

fatmasha said...

excellent works...please do put more

Related Posts with Thumbnails