20 April, 2009

Look!..how happy i am!!


Syahmi mukhriz is getting nakal n his development is on track jugak la...but still ada a few words cam bahser jerman n aku kdg2 susah nak fulfill aper yang dia nak coz tak paham.kadang2 buat paham n aku tanyer benda lain..mmg gitu sepatutnya tapi kadang 2 penat jugak nak layan..heheh!!kalu aku nak gi shopping barang dapur,ada time dia ok,,n ada tu dia meragam n shopping pun selalu kena rush.yesterday pun..tak bawak dia..cian plak kena tinggal kat pengasuh coz after skool terus pegi..jadik sempat ambik dia b4 four.adala aku beli mainan kat dia.tapi aper pun..he is still my heart n soul n kalu dah peluk tu,sayang sangat..n raser the luckiest mom in the world..



posing with a new cap..

tak sempat nak posing,,

hahahhah!!im the luckiest son in the world..


argh..laparnya!padahal makan ciput jer..heheh!!

1 comment:

ashie023 said...

hahah...so cute..cakap bahasa jerman maknanye dier belebel sorang...ni mak dier kene blajo bahasa jerman gak..ahhaha

Related Posts with Thumbnails